non-woven_wien

Non-Woven kuitukangas

ppwoven_cannes

Kudottu kuitukangas

cotton_23sydney

Puuvilla

polyester_arnhem_ny

Polyesteri

edel_short

Ekologinen puuvilla

MAINOSKASSIT

Kangaskassi, kantokassi, ympäristökassi, ostoskassi – rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Bagdesign.fi tarjoaa monia erityyppisiä mainoskasseja ja -laukkuja. Kangaskassi on hyvä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto muovi- ja paperipusseille, koska niiden käyttöikä on huomattavasti pitempi. Painatuksella varustettua kangaskassia voidaan käyttää lukuisia kertoja, ja monien profiili- ja mainostuotteiden tarkoituksena onkin tuoda näkyvyyttä mahdollisimman pitkään, jolloin kustannus jää alhaiseksi. Laadukkaaseen, hyvänmalliseen ja -väriseen mainoskassiin painettu logo on erinomainen keino saada näkyvyyttä ja vahvistaa tavaramerkkiä.

Valitse oikea mainoskassi!

Valikoimassamme on monen mallisia ja kokoisia painatuksella varustettuja kasseja, jotka on valmistettu esim. klassisesta puuvillasta tai kuitukankaasta (nonwoven). Lisäksi meillä on muutamia ekologisista materiaaleista valmistettuja malleja. Vakiokoot tilataan varastosta, jolloin toimitusaika on noin 3–4 viikkoa. Varastokassien minimimäärä on materiaalista riippuen 250-500 kpl. Voimme suunnitella asiakkaalle myös oman kassin tehdastuotantoa varten. Minimimäärä on materiaalista riippuen 1 000–3 000 kpl. Asiakkaan mitta- ja väritoivomusten mukaan valmistetut kassit toimitetaan 10–12 viikossa. Alta löytyy lisää tietoa eri materiaaleista. Vain mielikuvitus asettaa rajat painatuksella varustetun mainoskassin ulkonäölle! Jos haluat antaa hieman arvokkaamman laukun vaikkapa lahjaksi asiakkaillesi tai työntekijöillesi, voit tutustua eri vaihtoehtoihin kohdassa Designmainoslaukut. Jos käytössäsi ei ole omaa logoa tai asettelumallia, suunnitteluosastomme laatii sellaisen mielellään.

Materiaali

Kuitukangas (nonwoven)

Kuitukangas on edullisin ja ympäristöystävällisin materiaalivaihtoehto kangaskasseille. Useimmat myymämme kangaskassit ovat kuitukangasta. Kuitukangas ei ole oikeaa kangasta, vaan se on valmistettu kankaan kaltaisesta polypropeenista (PP). Polypropeeni voidaan hävittää polttamalla tavallisen jätteen joukossa, eikä siitä haihdu haitallisia aineita vaan vain vettä ja hiilidioksidia. Kuitukankaan valmistuksessa käytetään niukasti resursseja ja alhaista lämpöä verrattuna tekstiiliin, jonka valmistus vaatii runsaasti vettä ja sähköä. Kuitukangas on myös kestävää, minkä ansiosta kassit kestävät käytössä pitkään. Kuitukankaiset mainoskassit sopivat hyvin esim. myymälöihin tai messuille. Joissakin kuitukangaskasseissa on hitsatut tai ommellut saumat. Kuitukangaskassi on ympäristöystävällinen ja edullinen mainoskassi!

Mallistostamme löytyy myös PP woven (kudottu kuitukangas).

Puuvilla

Puuvilla on kestävä materiaali, joka sopii erinomaisesti painamiseen ja joka voidaan tarvittaessa pestä. Puuvillakangasta on saatavana monia eri laatuja. Vakiolaatuinen puuvillakangas voi kestää käytössä jopa vuosia, ja sen suositeltu paino on noin 140 g/m2. Puuvilla hajoaa luonnossa, ja sen käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin esimerkiksi muovipussien ja paperikassien. Tarjolla on nykyään monia erilaisia, painatuksella varustettuja ympäristöystävällisiä puuvillakasseja, joissa on käytetty materiaalina esimerkiksi ekologisesti viljeltyä puuvillaa. Sen painannassa käytetään vain vesipohjaisia tekstiilipainovärejä. Puuvillakassit sopivat hyvin erilaisiin tapahtumiin ja messuille.

Polyesteri

Mallistossamme on myös kulutusta kestävästä polyesteristä valmistettuja kangaskasseja, joita on saatavana eri paksuuksissa ja malleissa. Vakiolaatuisen polyesterikassin paksuus on esimerkiksi 210D. Tässä pätee yksinkertainen sääntö: mitä korkeampi luku, sitä paksumpi materiaali.

Nailon

Nailon on erinomainen valinta Premium-tuotteeseen. Se muistuttaa polyesteriä mutta on sitä pehmeämpää. Nailon on erittäin vahva ja kestävä materiaali, ja se on muita materiaaleja kevyempi eikä likaannu helposti. Nailon on suosittu materiaali esimerkiksi mainoksella varustetuissa kenkäkasseissa.

Kierrätetty PET-kassi (ympäristökassi)

Kierrätetty PET-materiaali on valmistettu PET-pulloista. Ympäristökassi on vettähylkivä ja kierrätettävä.

PP-kuitukangas (IKEA)

Kassi on valmistettu laminoidusta kudotusta kuitukankaasta (PP=polypropeeni), ja sen pinta on joko kiiltävä tai matta. PP-kuitukangas kestää käytössä pitkään ja antaa siten tehokkaasti näkyvyyttä. Materiaali hylkii vettä ja likaa.

Tarvikkeet

Kasseihimme on saatavana monenlaisia tarvikkeita, joita voi tilata erikseen lisämaksusta. Näitä ovat esim. riippuetiketti, ommeltu etiketti, vetoketju sekä tarra-, nappi- tai nyörikiinnitys.