Luonnonvalkoinen mainoskassi orgaanisesta puuvillasta – Reilu kauppa & GOTS sertifiointi

Luonnonvalkoinen mainoskassi luomopuuvillasta joka on eettisesti valmistettu. Materiaali on Reilunkaupan ekologinen puuvilla. Kankaan paksuus 155 g/m2. Koko 38x42cm ja lyhyillä/pitkillä kantohihnoilla. Painatus ei sisällä ftalaatteja.

Mikä tarkoittaa Fairtrade – Reilu kauppa?

Reilussa kaupassa tuotteesta maksetaan viljelijälle vähintään takuuhinta, joka kattaa ympäristön ja ihmisten kannalta kestävän tuotannon kustannukset. Takuuhinnan ohella maksetaan Reilun kaupan lisää, joka on tarkoitettu koko yhteisön hyväksi yhteisöä kehittäviin hankkeisiin. Lisän käytöstä päätetään demokraattisesti ja lisillä on esim. rakennettu terveysasemia ja kouluja. Viljely pitää olla ympäristön kannalta kestävää ja puolella Reilun kaupan tuottajaorganisaatioista on myös luomusertifiointi.

Mikä tarkoittaa GOTS?

Global Organic Textile Standard (GOTS) tarkoittaa luonnonmukaisesti viljelty puuvilla. GOTS On kansainvälinen standardi, joka koskee tekstiilien valmistusta luonnonmukaisesti viljellyistä kuiduista ja joka asettaa sekä ekologisia että sosiaalisia vaatimuksia. Standardi verifioidaan riippumattoman sertifioinnin koko tuotantoketjusta.

Sertifioitua puuvillaa GOTS laukku
Fairtrade – Reilun kauppa puuvilla laukku
BCS Licens-nr. 22307

40 Darwin

41 Perth

edel_short

Edel Short

edel_long

Edel Long