Matkusteltuamme jonkin verran Kaakkois-Aasiassa päätimme perustaa Wasa Asian Trading -yhtiön elokuussa 2009, ja tällä hetkellä yritys toimii aputoiminimellä Nordic Bagdesign. Tavoitteenamme on tarjota uniikkeja ja trendikkäitä mainoskasseja ja -laukkuja Suomessa ja koko Skandinaviassa. Mallistomme voidaan jakaa kahteen eri ryhmään: painatuksella ja logolla varustetut mainoskassit, joita voi jakaa giveaway-tuotteina, sekä erikoissuunnitellut mainoslaukut, joita käytetään liike- tai henkilöstölahjoina. Myynti- ja suunnittelutiimimme tekee yhteistyötä thaimaalaisten ja kiinalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa etsien jatkuvasti uusia, pohjoismaisia asiakkaita kiinnostavia tuotteita Kaakkois-Aasiasta.

Tällä hetkellä tarjoamme myös uniikkeja yritysasiakkaille annettavia liikelahjoja ja mainostuotteita. Etsimme jatkuvasti uusia sopivia tuotteita ja aiomme laajentaa tuotevalikoimaamme.

Laatu on meille hintaa tärkeämpää, ja sen vuoksi käytämme ainoastaan alihankkijoita, jotka pystyvät toimittamaan korkealaatuisia, kansainväliset standardit täyttäviä tuotteita.

Jos haluatte tiedustella tukkukauppahintoja tai saada lisätietoa tuotteistamme, ottakaa yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!