Inspirationen för att starta verksamheten började efter en del resande i Sydostasien och detta resulterade i grundande av Wasa Asian Trading i augusti 2009 och som i dag går under bifirma namnet Nordic Bagdesign. Syftet är att erbjuda unika och trendiga designade reklam väskor på den skandinaviska marknaden och i Finland. Vårt sortiment kan uppdelas i två olika kategorier, reklamkassar med tryck och logo som giveaway produkt samt special designade reklam väskor som affärsgåva eller företagsgåva. Våran försäljning och design team arbetar tillsammans med våra thailändska och kinesiska samarbetspartner att ständigt söka efter nya och intressanta produkter i Sydostasien, produkter som ska kunna tilltala kunderna i Finland och Skandinavien.

För närvarande koncentrerar vi oss även på unika affärsgåvor och reklamartiklar för företagskunder. Vi söker ständigt efter nya produkter och planerar på att utöka vårt produkt sortiment.
För oss är kvalitet mera viktigt än pris och vi jobbar endast med tillverkare som kan försäkra högsta kvalitet och internationella standarder.

Om ni är intresserade av partihandel priser eller för mera information om våra produkter så ta gärna kontakt med oss.